سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی دانمارکی بدون فر

شیرینی دانمارکی بدون فر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۳ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۴ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ پنس
شیرینی دانمارکی بدون فر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دانمارکی بدون فر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کرم میانی را تهیه میکنیم؛ برای تهیه کرم شیر سرد و آرد را باهم مخلوط میکنیم و هم‌میزنیم تا آرد کاملا در شیر حل بشه و گلوله نباشه؛ سپس روی حرارت میذاریم و شکر را بهش اضافه میکنیم؛ روی حرارت ملایم آنقدر هم‌میزنیم تا غلیظ و سفت بشه؛ در نهایت هم وانیل را بهش اضافه میکنیم.
مرحله 2غلظت کرم باید به حدی باشه که وقتی با قاشق ازش برمیداریم و قاشق را بلند میکنیم کرم از قاشق جدا نشه؛ اگه به این حد سفت نشه موقع برش دادن از خمیر بیرون میزنه؛ پس دقت کنین تا کرم به این حد سفتی برسه و سپس از رو حرارت بردارید و کنار بذارید تا خنک بشه.
مرحله 3۱ ق غ از میزان ۱/۳ پ شکر جدا کرده و با خمیر مایه و شیر ولرم باهم‌ مخلوط و در یک جای گرم حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم تا خمیرمایه عمل بیاد و روش پفکی بشه؛(دمای شیر حتما رو به داغی باشه)
مرحله 4در ظرف دیگری روغن مایع و مابقی شکر و تخم‌مرغ و ب پ را باهم‌مخلوط میکنیم و خمیرمایه عمل آمده را بهش اضافه میکنیم؛
مرحله 5حال آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم؛ آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر کاملا یکدست شود و به هیچ عنوان چسبنده نباشد؛به طوری که وقتی انگشتمان را در خمیر فرو میکنیم به آن نچسبد.
مرحله 6خمیر را در ظرفی که کف آن را اندکی چرب کرده ایم قرار میدیم و روی آن را میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت میدهیم
مرحله 7بعد از ۱ ساعت خمیر را روی سطح کار به قطر نیم سانت باز میکنیم و کرم رو روی خمیر میریزیم و رول میکنیم؛ سپس برش میدیم و با زرده تخم‌مرغ و زعفران و کنجد و پسته و ... رومال میکنیم؛
مرحله 8شیرینی ها را در تابه که کف آن را چرب کرده ایم قرار میدیم و روی آنها را میپوشانیم و مجددا به مدت نیم ساعت استراحت میدیم.
مرحله 9بعد از نیم ساعت روی حرارت ملایم شعله پخش کن میذاریم و تابه را روی آن قرار میدهیم؛ روی آن دمکنی گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت میپزیم؛ وقتی کف شیرینی ها کاملا طلایی شد روی آنها را برمیگردانیم تا روی آنها هم برشته بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین