زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
مغز گردو ۱ پیمانه |
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه |
شکر ۱/۳ پیمانه |
خمیر هزارلا ۲ ورق |
تخم مرغ ۱ عدد |
آردکمی |
پودر دارچین ۲ قاشق مربا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر قندبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 150 تا 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. گردوها را خرد کنید، روی سینی فر قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که تست شوند در فر حرارت دهید. سپس گردوها را کناری قرار دهید تا کامل خنک شوند |
مرحله 2 | گردوها، دارچین، هر دو نوع شکر و نمک را در غذاساز خرد و ترکیب نمایید |
مرحله 3 | مقداری آرد روی یک سطح صاف مانند تخته بپاشید و خمیرها را بهصورت موازی در کنار هم قرار دهید طوری که با هم قسمت مشترک داشته باشند و یک مربع مستطیل را بهوجود آورند. درزهای ایجاد شده در خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس با کمک وردنه خمیر را ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود |
مرحله 4 | تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد با قلموی آشپزی روی خمیر بمالید |
مرحله 5 | مخلوط گردو را به طور یکنواخت روی همه خمیر بپاشید. از عرض خمیر، آن را محکم رول کنید. دیوارههای کناری رول را فشار دهید تا شکل بگیرند. سپس رول خمیر را در کاغذ روغنی بپیچید |
مرحله 6 | دمای فر را به 180 تا 200 درجه سانتیگراد برسانید. رول خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند |
مرحله 7 | بعد از بیرون آوردن از یخچال، رول را به ضخامتهای 2.5 سانتیمتری ببرید |
مرحله 8 | روی یک سطح تمیز را با پودر قند بپوشانید و دو سمت شیرینیهای ورقه شده را در آن بغلتانید |
مرحله 9 | روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را با فاصله 2 تا 3 سانتیمتر از یکدیگر بچینید و آنها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند. |
مرحله 10 | پس از استراحت شیرینی ها، سینی فر را به مدت 17 الی 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند |
مرحله 11 | اجازه دهید تا شیرینیها در سینی فر خنک شوند سپس سرو کنید |