سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی دارچینی

شیرینی دارچینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
مغز گردو ۱ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
خمیر هزارلا ۲ ورق
تخم مرغ ۱ عدد
آردکمی
پودر دارچین ۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قندبه مقدار لازم
شیرینی دارچینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دارچینی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 150 تا 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گردوها را خرد کنید، روی سینی فر قرار دهید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که تست شوند در فر حرارت دهید. سپس گردوها را کناری قرار دهید تا کامل خنک شوند
مرحله 2گردوها، دارچین، هر دو نوع شکر و نمک را در غذاساز خرد و ترکیب نمایید
مرحله 3مقداری آرد روی یک سطح صاف مانند تخته بپاشید و خمیرها را به‌صورت موازی در کنار هم قرار دهید طوری که با هم قسمت مشترک داشته باشند و یک مربع مستطیل را به‌وجود آورند. درزهای ایجاد شده در خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس با کمک وردنه خمیر را ورز دهید تا صاف و یکنواخت شود
مرحله 4تخم مرغ را خوب هم بزنید و بعد با قلموی آشپزی روی خمیر بمالید
مرحله 5مخلوط گردو را به طور یکنواخت روی همه‌ خمیر بپاشید. از عرض خمیر، آن را محکم رول کنید. دیواره‌های کناری رول را فشار دهید تا شکل بگیرند. سپس رول خمیر را در کاغذ روغنی بپیچید
مرحله 6دمای فر را به 180 تا 200 درجه سانتی‌گراد برسانید. رول خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند
مرحله 7بعد از بیرون آوردن از یخچال، رول را به ضخامت‌های 2.5 سانتی‌متری ببرید
مرحله 8روی یک سطح تمیز را با پودر قند بپوشانید و دو سمت شیرینی‌های ورقه شده را در آن بغلتانید
مرحله 9روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی ها را با فاصله 2 تا 3 سانتیمتر از یکدیگر بچینید و آنها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
مرحله 10پس از استراحت شیرینی ها، سینی فر را به مدت 17 الی 18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند
مرحله 11اجازه دهید تا شیرینی‌ها در سینی فر خنک شوند سپس سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین