سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی دادلی

شیرینی دادلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن ۸۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
شیرینی دادلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی دادلی
روش ساخت
مرحله 1روغن صاف و پودر قند و کره نرم شده را با هم زن می زنیم تا پوک شود. بعد زرده و وانیل را اضافه کرده و در آخر آرد را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم.
مرحله 2از خمیر به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در سینی چرب و آرد پاشی شده میگذاریم.
مرحله 3با ته خودکار یا هر وسیله ای که در دسترس دارید یک حفره وسط خمیر ایجاد کنید.
مرحله 4در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه. تا جایی که زیر شیرینی کمی رنگ بگیرد. زیاد نه.
مرحله 5بعد از فر در آورده ، وقتی خنک شدن از سینی خارج کرده و درون حفره را بریلو یا شکلات بنماری شده می ریزیم و با شکلات بن ماری شده تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین