سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی خشک

شیرینی خشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
پودر شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
مغز آجیلبه مقدار لازم
شیرینی خشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی خشک
روش ساخت
مرحله 1اول از همه آرد رو سه بار الک کرده و کنار میذاریم. تخم مرغ رو با همزن برقی با دور متوسط میزنیم تا کاملاً باز بشه بعد کم کم پودر شکر رو اضافه میکنیم تا کاملاً کرمی و سبک بشه (در این مرحله برای اسانس و طعم دهنده میتوانید از وانیل که در دستور ذکر شده و یا پودر هل، دارچین، زنجبیل به دلخواه و اندازهمتناسب با مواد استفاده کنید) .
مرحله 2حالا روغن مایع را اضافه کرده و به همزدن ادامه بدید تا کاملاً یکنواخت بشن (در این مرحله میتوانید از ماست و یا شیر استفاده کنید، اگر از ماست استفاده کنید 2قاشق غذاخوری ماست کم چرب زده شده و یا شیر که ذکر شده استفاده کنید)به مواد اضافه کرده به همزدن ادامه بدید تا کاملاً یکنواخت بشن
مرحله 3بعد بکینگ پودر رو روی مواد الک میکنیم و کمی به همزدن ادامه داده و همزن رو کنار میذاریم حالا آرد رو کم کم اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شوند در آخر خمیری که بدست میاد باید مثل خمیر شیرینی کشمشی کمی شل و چسبنده بشه،(میتونید خمیر رو داخل قیف بریزید و به صورت ساده داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید به اندازه ای دلخواه و با فاصله قرار داده و بپزید،
مرحله 4ویا خمیر به دست آمده را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی منسجم تر وحالت پذیرتر شود از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و توی دست گرد کنید، (باز در این مرحله میتوانید از انواع مغزها و پودرنارگیل،پودر گل سرخ و کنجد سیاه و سفید و یا شکلات چیپسی استفاده کنید)
مرحله 5به این صورت که خمیر گرد رو داخل مواد دلخواه میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا موادروی خمیر بچسبد، حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و یا چرب و آرد پاشی کنید شیرینی ها رو با فاصله 3،4سانتی از هم قرار دهید و داخل فر (از 10دقیقه قبل فر را روشن کنید تا گرم شود) با حرارت 175درجه به مدت 15دقیقه اجازه دهید تا بپزند
مرحله 6مواظب باشید تا شیرینی ها تغییر رنگ ندهند وزیرشون زیاد برشته نشود، بیشتر از زمان ذکر شده شیرینی ها رو تو فر قرار ندهید چون حالت تردی و پوکی خودشون رو از دست میدهند، بعد از این مدت در فر رو باز کنید تا شیرینی ها به تدریج خنک شوند بعد از سینی خارج کنید و در ظرف دردار قرار دهید، نوش جانتون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین