سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی خشک پرتقالی

شیرینی خشک پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
کره ۷۵ گرم
آرد ۱۷۵ گرم گرم
پودر قند ۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیرینی خشک پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی خشک پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا كره و پودر قند و رنده پوست پرتقال رو با همزن مخلوط ميكنيم تا كرم رنگ و لطيف شود
مرحله 2زرده تخم مرغ را افزوده و هم بزنيد.سپس آرد و نمك را كه با هم الك كرده و مخلوط كرده ايد به مواد بيفزاييد و با نوك انگشت مواد را هم بزنيد تا يك خمير لطيف و يكدست تهيه شود.
مرحله 3خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا سرد شود.(بدون استراحت دادن به خمیر هم درست کردم، مشکلی نداشت)
مرحله 4خمير به قطر 3 ميلي متر باز كنيد و با يك قالب گرد كنگره دار قالب بزنيد.سپس بيسكوييت ها رادر سيني فر چرب شده چيده و با يك قالب كوچك قلب روي آن خط بيندازيد، طوري كه خمير را قطع نكندو فقط روي آن نقش بيندازد.
مرحله 5(نکته: این کار برای تزئین شیرینی هست و الزامی نیست..من به جای این کار ،با قالب ریز گل مینا؛وسط شیرینی رو سوراخ کردم)
مرحله 6سيني رو در فر كه با دماي 180 درجه از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار بدهيد تا بيسكوييتها بپزند.ولی تغییر رنگ ندهند.
مرحله 7بعد از خنك شدن اونها رو در ظرف مورد نظر بچينيد و به شکل دلخواهتون با شکلات،عسل،ترافل و مغزهای خوراکی تزئین کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین