زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲۵۰ گرم |
پودر قند ۱۰۰ گرم |
روغن ۸۵ گرم |
کره ۸۵ گرم |
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
رویال آیسینگبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه. تخم مرغ و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. |
مرحله 2 | در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. |
مرحله 3 | خمیر رو داخل نایلون بمدت ۳ ساعت استراحت بدهید. |
مرحله 4 | خمیر رو بین دو تا نایلون به قطر 3 میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. |
مرحله 5 | به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار میدهیم تا بپزد(مواظب باشید نسوزد) |
مرحله 6 | بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی میکنیم |