سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی توت

شیرینی توت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
بادام ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲ لیوان
گلاب ۱ استکان
شکربه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
تخم خرفهبه مقدار لازم
شیرینی توت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی توت
روش ساخت
مرحله 1بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .
مرحله 2بادام و خاک قند را مخلوط می کنیم گلاب را کم کم داخل بادام و قند می ریزیم بهم می زنیم تا مایه خمیر شود ولی زیاد شل نشود کافی است که خمیر چسبندگی پیدا کند و موقع فرم دادن متلاشی نشود بعد از مایه گلولهای کوچکی با اندازه یک فندق بر می داریم و با دست بشکل توت درست می کنیم
مرحله 3در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین