سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی تخته ای با رویه نارگیلی

شیرینی تخته ای با رویه نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
شکر ۱/۲ فنجان
کره ۱ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ فنجان
شیر ۳ قاشق سوپ خوری
کارامل ۶۰۰ گرم
نارگیل ۴ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات ۳۰۰ گرم
شیرینی تخته ای با رویه نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی تخته ای با رویه نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1خمیر شیرینی را درست کنید:
مرحله 2فر را با دمای 325 درجه فارنهایت(162 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر فلزی 22 در 32 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید به صورتی که لبه های آن آویزان باشد.
مرحله 3در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم بزنید.
مرحله 4در یک مخلوط کن، کره و شکر را 1 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا سبک و پفکی بشوند. مخلوط کن را روی درجه پایین بگذارید سپس مخلوط آرد را با دقت داخل آن بریزید و فقط آنقدر بزنید که مخلوط شوند و دیواره های ظرف را هر موقع لازم بود بتراشید.
مرحله 5خمیر را زیاد نزنید وگرنه بعد از پختن دانه های درشت در آن دیده می شود. خمیر را داخل ظرفی که آماده کرده اید بریزید و آن را فشار دهید تا به صورت یک لایه در بیاید.
مرحله 6شیرینی را 15 تا 18 دقیقه تا کمی طلایی شود در فر بپزید. قالب را روی یک توری قرار دهید و بگذارید زمانی که رویه را درست می کنید کاملاً خنک شود.
مرحله 7رویه نارگیلی را درست کنید:
مرحله 8دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) بالا بیاورید. نارگیل را داخل یک سینی فر بریزید که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید .
مرحله 9 آن را 10 دقیقه تا زمانی که بو داده شود در فر بپزید و گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که یکدست قهوه ای می شوند و نمی سوزند. نارگیل بو داده را از فر بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
مرحله 10کارامل و شیر و نمک را در یک قابلمه دو جداره اب کنید. به جای قابلمه دوجداره می توانید آنها را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی یک روغن دان بزرگ آب در حال غل زدن قرار دهید.
مرحله 11کارامل ها را تا زمانی که کاملاً آب شوند حرارت دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط کارامل را در یک کاسه بزرگ با نارگیل بو داده مخلوط کنید.
مرحله 12بلافاصله مخلوط نارگیل را روی شیرینی خنک شده پخش کنید و به سمت پایین فشار دهید تا به خورد شیرینی برود. سریع کار کنید چون مخلوط کاراملی خیلی سریع سفت می شود و اگر سفت شود دیگر جذب شیرینی نمی شود. بگذارید شیرینی تخته ای 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.
مرحله 13با استفاده از لبه های کاغذ روغنی شیرینی را از قالب بیرون بیاورید و روی یک تخته قرار دهید. شیرینی را به سه برش عمودی و 10 برش افقی تقسیم کنید تا 30 تکه شیرینی 5 در 2.5 سانتی متری داشته باشید.
مرحله 14شکلات تلخ را در یک قابلمه دوجداره یا ماکروویو آب کنید. انتهای هر کدام از تکه شیرینی ها را در شکلات بزنید و آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. با یک چنگال چند قطره شکلات روی قسمت بالایی آنها بریزید. بگذارید شیرینی ها بمانند تا شکلات کاملاً سفت شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین