سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی تالیستون

شیرینی تالیستون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم
آرد گندم ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیرینی تالیستون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی تالیستون
روش ساخت
مرحله 1کره هم دمای محیط و پودر شکر را با همزن بزنید ۴دقيقه ميزنيم تا سبک شود.
مرحله 2سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را الک كرده و اضافه کرده ورز داده تا زمانی که خمیر لطیفی بدست آورید،ممکن هست که آرد زیاد بیاد،
مرحله 3سپس در پلاستیک فریزر گذاشته و بمدت ٢ تا ۸ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت میان دو نایلون خمیرراباز کنید وقالب زده سپس در فر گرم١٨٠ درجه وبه مدت ۱۰دقیقه قرارداده تا بپزد.
مرحله 4بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کنید. میتوانید با شکلات آبكرده وخلال پسته تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین