زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
کره ۷۵ گرم |
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری |
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری |
آرد سمولینا ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شیر ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
مغز پستهبه مقدار لازم |
مغز گردوبه مقدار لازم |
شکر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا مواد شربت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا بجوشه بعد خاموش کرده و بذارید خنک تر بشه |
مرحله 2 | برای خمیر تخم مرغ و کره و وانیل و پودر قند و پودر نارگیل رو خوب مخلوط کنید بعد آرد سمولینا رو اضافه کنید آرد و بکنیگ پودر رو روی مواد الک کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد لطیف ولی منسجم باشه . |
مرحله 3 | فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کرده از خمیر اندازه گردو بردارید بعد بزارید روی شانه و بازش کنید و از مواد داخلش یکمی روی خمیر بریزید و خمیر رو جمع کرده کدو طرفش رو به هم بچسبانید و داخل یه سینی یا قالب که کمی گود باشد با کمی فاصله بچینید بعد روی همه زرده تخم مرغ بکشید و یک بادام و یا پسته هم روی هر کدام بذارید . |
مرحله 4 | شیرینی ها رو داخل فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا وقتی که پف کند و زیرش طلایی بشه بپزید بعد گریل رو روشن کنید تا روی اونا طلایی بشه بعد از فر خارج کنید. |
مرحله 5 | و شربت ولرم خنک رو روی تاتلی های داغ بریزید و بذارید یه شب در یخچال که شربت به خورد ش بده بعد نوک تاتلی ها رو داخل پود پسته یا انواع دیگه مغزها و غیره بغلطونید اجازه بدید شیرینی ها ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه . عزیزانم نوش جان |