سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی تاتلی شانه

شیرینی تاتلی شانه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۱ قاشق غذا خوری
آرد سمولینا ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
مغز پستهبه مقدار لازم
مغز گردوبه مقدار لازم
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری
شیرینی تاتلی شانه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی تاتلی شانه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد شربت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا بجوشه بعد خاموش کرده و بذارید خنک تر بشه
مرحله 2برای خمیر تخم مرغ و کره و وانیل و پودر قند و پودر نارگیل رو خوب مخلوط کنید بعد آرد سمولینا رو اضافه کنید آرد و بکنیگ پودر رو روی مواد الک کنید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد لطیف ولی منسجم باشه .
مرحله 3فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کرده از خمیر اندازه گردو بردارید بعد بزارید روی شانه و بازش کنید و از مواد داخلش یکمی روی خمیر بریزید و خمیر رو جمع کرده کدو طرفش رو به هم بچسبانید و داخل یه سینی یا قالب که کمی گود باشد با کمی فاصله بچینید بعد روی همه زرده تخم مرغ بکشید و یک بادام و یا پسته هم روی هر کدام بذارید .
مرحله 4شیرینی ها رو داخل فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا وقتی که پف کند و زیرش طلایی بشه بپزید بعد گریل رو روشن کنید تا روی اونا طلایی بشه بعد از فر خارج کنید.
مرحله 5و شربت ولرم خنک رو روی تاتلی های داغ بریزید و بذارید یه شب در یخچال که شربت به خورد ش بده بعد نوک تاتلی ها رو داخل پود پسته یا انواع دیگه مغزها و غیره بغلطونید اجازه بدید شیرینی ها ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه . عزیزانم نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین