زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۰۰ گرم |
پودر شکر ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
کره ۱۵۰ گرم |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | صد و پنجاه گرم کره یا روغن جامد حیوانی را دو ساعت بیرون یخچال میگذاریم تا کمی نرم شود سپس آن را با 150 گرم پودر شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط کرده، با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود. |
مرحله 2 | تخممرغها را یکییکی اضافه کرده، هم میزنیم. آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده، با یک الک اضافه کرده و با یک قاشق یا لیسک هم میزنیم |
مرحله 3 | دو کیسه فریزر را داخل هم قرار داده، مایه شیرینی را در آن میریزیم. کاغذ روغنی را روی سینی فر پهن کرده و از مایه شیرینی به اندازه یک گردو روی کاغذها میریزیم |
مرحله 4 | و کمی شکلات رنده شده روی آنها میپاشیم سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 150 الی 160 درجه سانتیگراد برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم |
مرحله 5 | شیرینیهای پختهشده را برای نیم ساعت کنار میگذاریم تا سرد شود. سپس آن را از کاغذ جدا کرده، در ظرف میچینیم تا آماده پذیرایی شود. |