زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نارگیل ۱/۲ فنجان |
خرده شکلات ۱/۲ فنجان |
خرده شکلات ۱/۲ فنجان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۲/۳ فنجان |
آرد ۲ فنجان |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
مرحله 2 | در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر،بکینگ پودر (یا جوش شیرین)، نمک، خرده شکلات کمی شیرین، خرده شکلات سفید و نارگیل را هم بزنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی کوچکتر، تخم مرغ ها و وانیل و سفیده تخم مرغ را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. |
مرحله 4 | مخلوط تخم مرغ را در مواد خشک بریزید و هم بزنید تا تقریباً مخلوط شوند. |
مرحله 5 | خمیر دارای دانه های درشت خواهد بود و اصلاً شکل پیدا نمی کند. |
مرحله 6 | خمیر را روی یک تخته ی آرد پاشی شده پهن کنید و با دست های آردی ورز دهید تا به شکل یک توپ یکدست در بیاید. |
مرحله 7 | خمیر را داخل سینی فری که آماده کرده اید قرار دهید و آن را فشار دهید تا به ضخامت 2.5 سانتی متر در بیاید و گوشه ها را پهن کنید تا خمیر شکل مستطیلی پیدا کند. |
مرحله 8 | 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آن طلایی شود. سپس از فر بیرون بیاورید و آن را روی یک تخته قرار دهید. |
مرحله 9 | بیسکتی را به شکل برش هایی به ضخامت 1 سانتی متر ببرید. می شود با یک چاقوی دندانه دار جای برش ها را مشخص کرد و با یک چاقوی فوق العاده تیز آن را برش داد.تکه های بیسکتی را روی یک سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. اشکالی ندارد اگر با هم تماش داشته باشند. |
مرحله 10 | 10 دقیقه در فر بپزید. همه ی آنها را از آن رو کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر بمانند و خنک شوند بعد روی توری خنک کننده بگذارید تا کاملاً خنک شوند. بیسکتی وقتی خنک می شوند سفت می شوند. |
مرحله 11 | تا یک هفته در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. |