سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی شیرینی بیسکتی نارگیلی

شیرینی بیسکتی نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
نارگیل ۱/۲ فنجان
خرده شکلات ۱/۲ فنجان
خرده شکلات ۱/۲ فنجان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۲/۳ فنجان
آرد ۲ فنجان
شیرینی بیسکتی نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی بیسکتی نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد)‌داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر،بکینگ پودر (یا جوش شیرین)، نمک، خرده شکلات کمی شیرین، خرده شکلات سفید و نارگیل را هم بزنید.
مرحله 3در یک کاسه ی کوچکتر، تخم مرغ ها و وانیل و سفیده تخم مرغ را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مرحله 4مخلوط تخم مرغ را در مواد خشک بریزید و هم بزنید تا تقریباً مخلوط شوند.
مرحله 5خمیر دارای دانه های درشت خواهد بود و اصلاً شکل پیدا نمی کند.
مرحله 6خمیر را روی یک تخته ی آرد پاشی شده پهن کنید و با دست های آردی ورز دهید تا به شکل یک توپ یکدست در بیاید.
مرحله 7خمیر را داخل سینی فری که آماده کرده اید قرار دهید و آن را فشار دهید تا به ضخامت 2.5 سانتی متر در بیاید و گوشه ها را پهن کنید تا خمیر شکل مستطیلی پیدا کند.
مرحله 830 تا 35 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آن طلایی شود. سپس از فر بیرون بیاورید و آن را روی یک تخته قرار دهید.
مرحله 9بیسکتی را به شکل برش هایی به ضخامت 1 سانتی متر ببرید. می شود با یک چاقوی دندانه دار جای برش ها را مشخص کرد و با یک چاقوی فوق العاده تیز آن را برش داد.تکه های بیسکتی را روی یک سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. اشکالی ندارد اگر با هم تماش داشته باشند.
مرحله 1010 دقیقه در فر بپزید. همه ی آنها را از آن رو کنید و 10 دقیقه دیگر بپزید. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر بمانند و خنک شوند بعد روی توری خنک کننده بگذارید تا کاملاً خنک شوند. بیسکتی وقتی خنک می شوند سفت می شوند.
مرحله 11تا یک هفته در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین