زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیتر |
شکر ۱ پیمانه |
روغن حیوانی ۱/۲ لیوان |
آردبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر رازیانه ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری |
گلاب ۱/۳ پیمانه |
مرحله 1 | شیر وشکر راباهم جوشانده وپس از این که به جوش آمد شعله گاز راخاموش کرده وبعد روغن حیوانی رابه آن اضافه کرده ومواد را کنار گذاشته تا خنک شود خنک که شدند |
مرحله 2 | هل،زردچوبه،بکینگ پودر ،وانیل،رازیانه،نمک وگلاب رابه مواد اضافه کرده وکمی با قاشق مخلوط کرده |
مرحله 3 | سپس آرد رابه آرامی به آن اضافه کرده وبعد آن را ورز میدهیم تاجایی که خمیر یک دستی به دست آید و خمیر به دست هایتان نچسبد |
مرحله 4 | بعد از نیم ساعت استراحتی که به خمیر داده ایم خمیر آماده سرخ شدن است داخل ماهیتابه روغن میریزیم به مقداری که بژی ها در آن غوطه ور شوند |
مرحله 5 | روغن که داغ شد خمیر ها رابه اندازه گردو جدا جداکرده وآن ها را با انگشت هایتان به کف صافی فشار داده تا شکل به خود بگیرد وبه صورتی که در عکس نشان داده شده درآید |