سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی بلوطی

شیرینی بلوطی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
شکلات ۱۰۰ گرم
ترافلبه مقدار لازم
شیرینی بلوطی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی بلوطی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن جامد و پودر شکر به مدت دو دقیقه بزنید
مرحله 2سپس آرد الک شده و پودر کاکائو اضافه کنید در دو مرحله
مرحله 3خمیر به دست آمده را زیاد ورز ندهید که به روغن نیوفتد بعد از خمیر به اندازه بلوط برداشته گرد کنید
مرحله 4داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید این روش بچینید
مرحله 5فر از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه روشن کنید و به مدت ۱۵الی۲۰ دقیقه شیرینی قرار دهید
مرحله 6پس از سرد شدن شکلات تخته ای به روش بن ماری آب کرده شیرینی داخل زده فقط نوک شیرینی بعد روی آن ترافل یا چیز تزئینی قرار دهید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین