سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی بریلو

شیرینی بریلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
روغن ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱.۵ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۳ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
آبلیمو ۱/۴ فنجان
شیرینی بریلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی بریلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن جامد و پودر شكر را با همزن می‌زنیم تا كرم رنگ و كشدار شود. پودر هل را افزوده و زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میكنیم و سپس زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه كرده و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم می‌زنیم
مرحله 2 سپس آرد را اضافه كرده تا خمیر لطیفی به دست آید.
مرحله 3از خمیر گلوله‌های كوچكی برمی‌داریم، در دست گرد كرده و در سفیده تخم‌مرغ، سپس در پودر نارگیل زده و در سینی فر می‌گذاریم.
مرحله 4هنگامی كه در سینی گذاشتیم با انگشت اشاره روی شیرینی‌ها را كمی فشار داده و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده
مرحله 5 و پس از پخت بلافاصله روی آنها پودر قند الك می‌كنیم. پس از خنك شدن داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر می‌كنیم.
مرحله 6طرز تهیه بریلو: ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با مخلوط كن مخلوط میکنیم سپس آبلیمو را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم و پس از آن آب را اضافه كرده و خوب هم میزنیم
مرحله 7مخلوط را روی حرارت قرار داده و مرتب به هم بزنید تا بجوش آمده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس دلخواه را اضافه کنید و در یخچال بگذارید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین