سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها شیرینی برنجی کرمانشاهی

شیرینی برنجی کرمانشاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۲.۵ پیمانه
روغن ۲/۳ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
تخم خرفهبه مقدار لازم
شیرینی برنجی کرمانشاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی برنجی کرمانشاهی
روش ساخت
مرحله 1روغن و پودر قند را در ظرفی مخلوط کنید
مرحله 2تخم مرغ و وانیل رو اضافه و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله 3گلاب و زعفران رو اضافه و هم بزنید
مرحله 4نیمی از آرد به همراه بکینگ پودر رو اضافه و خوب هم بزنید
مرحله 5بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد خمیر باید کمی به دست بچسبد اگه زیاد آرد بریزید شیرینی خشک میشه
مرحله 6کاغذ روغنی اندازه برش بزنید داخل سینی معمولی خونه بذارید
مرحله 7از مواد اندازه یه گردو کوچیک برداشته در دست گرد کنید روی کاغذ روغنی بذارید تخم خرفه بپاشید و مهر بزنید
مرحله 8به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.
مرحله 9پس از این مدت. ابتدا فر را روشن کنید ( من از تستر استفاده میکنم)
مرحله 10شیرینی رو از یخچال خارج و به آرامی همراه کاغذ روغنی از سینی معمولی داخل سینی فر بکشید
مرحله 11بگذارید طبقه وسط دمای متناسب شیرینی خشک کمی از پایین که پخت چند دقیقه حرارت از بالا بگذارید تا بپزد.
مرحله 12بعد از فر خارج کنید از دما که افتاد و سرد شد داخل ظرف دربسته بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین