زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۲.۵ پیمانه |
روغن ۲/۳ پیمانه |
پودر قند ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
تخم خرفهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن و پودر قند را در ظرفی مخلوط کنید |
مرحله 2 | تخم مرغ و وانیل رو اضافه و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. |
مرحله 3 | گلاب و زعفران رو اضافه و هم بزنید |
مرحله 4 | نیمی از آرد به همراه بکینگ پودر رو اضافه و خوب هم بزنید |
مرحله 5 | بقیه آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد خمیر باید کمی به دست بچسبد اگه زیاد آرد بریزید شیرینی خشک میشه |
مرحله 6 | کاغذ روغنی اندازه برش بزنید داخل سینی معمولی خونه بذارید |
مرحله 7 | از مواد اندازه یه گردو کوچیک برداشته در دست گرد کنید روی کاغذ روغنی بذارید تخم خرفه بپاشید و مهر بزنید |
مرحله 8 | به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید. |
مرحله 9 | پس از این مدت. ابتدا فر را روشن کنید ( من از تستر استفاده میکنم) |
مرحله 10 | شیرینی رو از یخچال خارج و به آرامی همراه کاغذ روغنی از سینی معمولی داخل سینی فر بکشید |
مرحله 11 | بگذارید طبقه وسط دمای متناسب شیرینی خشک کمی از پایین که پخت چند دقیقه حرارت از بالا بگذارید تا بپزد. |
مرحله 12 | بعد از فر خارج کنید از دما که افتاد و سرد شد داخل ظرف دربسته بگذارید. |