زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
خمیر بادام (مارزیپان) ۱۱۳ گرم |
بادام ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | فر را از قبل روی 150 درجه سانتیگراد قرار میدهیم. خمیر بادام، شکر و نمک را در مخلوط کن میریزیم و با سرعت متوسط میزنیم، حدود 3 دقیقه. |
مرحله 2 | سفیده تخممرغ و وانیل را اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه هم میزنیم تا یکدست شده و پف کند. |
مرحله 3 | کاغذ روغنی را با مداد به فاصلهی 5 سانتیمتر خطکشی کنید. کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید. مایه را با قاشقغذاخوری روی نقاط علامت زده روی کاغذ روغنی میریزیم.علت این کار این است که هر شیرینی باید با شیرینی کناری 5 سانتیمتر فاصله داشته باشد تا در طی پخت که باز میشود به هم نچسبند |
مرحله 4 | روی هر یک از این خمیرها دو تکه پرک بادام قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر میگذاریم تا جایی که شیرینیها به رنگ قهوهای طلایی درآیند. |
مرحله 5 | بعد از پخت شیرینیها را روی توری فلزی قرار میدهیم تا خنک شوند. |
مرحله 6 | درست قبل از خوردن، میتوانید روی آن شکر بپاشید این شیرینیها را میتوانید بین ورقههای کاغذ روغنی در ظرفی که هوا در آن نفوذ نکند، در دمای اتاق، تا 3 روز نگه دارید. |