سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی بادامی

شیرینی بادامی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
عصاره وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
نمکبه مقدار لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
خمیر بادام (مارزیپان) ۱۱۳ گرم
بادام ۱/۴ پیمانه
شیرینی بادامی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی بادامی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل روی 150 درجه سانتی‌گراد قرار می‎دهیم. خمیر بادام، شکر و نمک را در مخلوط کن می‌ریزیم و با سرعت متوسط می‌زنیم، حدود 3 دقیقه.
مرحله 2سفیده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه ‌می‌کنیم و به مدت 3 دقیقه هم می‌زنیم تا یک‌دست شده و پف کند.
مرحله 3کاغذ روغنی را با مداد به فاصله‌ی 5 سانتی‌متر خط‌کشی کنید. کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید. مایه را با قاشق‌غذا‌خوری روی نقاط علامت زده روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.علت این کار این است که هر شیرینی باید با شیرینی کناری 5 سانتیمتر فاصله داشته باشد تا در طی پخت که باز می‌شود به هم نچسبند
مرحله 4روی هر یک از این خمیرها دو تکه پرک بادام قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می‌گذاریم تا جایی که شیرینی‌ها به رنگ قهوه‌ای طلایی درآیند.
مرحله 5بعد از پخت شیرینی‌ها را روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا خنک شوند.
مرحله 6درست قبل از خوردن، می‌توانید روی آن شکر بپاشید این شیرینی‌ها را می‌توانید بین ورقه‌های کاغذ روغنی در ظرفی که هوا در آن نفوذ نکند، در دمای اتاق، تا 3 روز نگه دارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین