سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی بادامی با رویه مربایی

شیرینی بادامی با رویه مربایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
مارمالادبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
کره ۲۳۰ گرم
آرد ۱.۵ پیمانه
دارچین ۱.۵ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱.۵ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر بادام ۱/۱/۴ پیمانه
پوست لیمو ۱ قاشق مربا خوری
شیرینی بادامی با رویه مربایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی بادامی با رویه مربایی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود.
مرحله 2کره و شکر را به خوبی با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید تا یکدست شوند و کره آب شود.
مرحله 3زرده های تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا گرم شوند و بعد آنها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید و بعد وانیل و پوست لیموترش را نیز به مواد بیفزایید.
مرحله 4آرد،دارچین و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 5پودر بادام را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و با دست خمیر را ورز دهید(خمیر کمی شکننده است میتوانید مقداری کره آب شده به آن اضافه کنید)
مرحله 6قالب مخصوص و نچسبی را انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله 7مقداری از خمیر را داخل قالب قرار دهید طوری که 2سوم قالب خالی باشد.
مرحله 8داخل خمیر را با انگشت گود کرده و 1قاشق مرباخوری مارمالاد داخل آن بریزید.
مرحله 9قالب را داخل فر قرار داده و 15دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
مرحله 102دقیقه پایانی شیرینی را خارج کرده و 1قاشق مرباخوری دیگر مارمالاد به آن اضافه کرده و داخل فر قرار دهید.
مرحله 11وقتی شیرینی پخت آن را خارج کرده و 15دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا کاملا سرد شود.سپس به کمک یک چاقو شیرینی را به آرامی خارج کنید.
مرحله 12روی شیرینی کمی پودر قند پاشیده و برای سرو آماده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین