سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی باب دندون (سنتی مازندران)

شیرینی باب دندون (سنتی مازندران)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
روغن ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
پودر قند ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم خرفهبه مقدار لازم
شیرینی باب دندون (سنتی مازندران)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی باب دندون (سنتی مازندران)
روش ساخت
مرحله 1پودر شكر را الك كرده و همراه روغن جامد با همزن برقي هم مي‌زنيم تا رنگ آن تغيير كند.
مرحله 2 سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ، پودر هل و وانيل را افزوده و هم مي‌زنيم. همزن را خاموش كرده
مرحله 3 و آرد سفيد، آرد برنج و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده، الك مي‌كنيم و يك‌باره روي مواد ريخته، ابتدا با قاشق هم مي‌زنيم، سپس با دست خمير را جمع كرده و در كيسه نايلون گذاشته و يك ساعت استراحت مي‌دهيم.
مرحله 4از خمير توپ‌هايي به اندازه گردو يا فندق برداشته، گرد كرده و روي آنها مهر مي‌زنيم و تخم خرفه مي‌پاشيم.
مرحله 5در سيني فر چيده و آن را در فر با حرارت 180 سانتي‌گراد 20 دقيقه مي‌پزيم.
مرحله 6حالا شیرینی لذیذ باب دندون آمادست ، و میتوانید بعد از سرد شدن با چای میل بفرمایید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین