سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک شیرینی با شهد انگور

شیرینی با شهد انگور
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
شیره انگور ۱ پیمانه
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
شیرینی با شهد انگور
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی با شهد انگور
روش ساخت
مرحله 1فر را با حرارت 175 درجه سانتی‎گراد گرم نمایید. یک قالب مناسب فر با ابعاد 20 سانتی‎متر را چرب کنید.
مرحله 2در یک ظرف مجزا آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3کره و شکر را با دور متوسط هم‎زن در حدود 4 دقیقه یا تا زمانی که کم‎رنگ و سبک و پفکی شوند، هم بزنید.
مرحله 4شیره انگور و سفیده‎های تخم مرغ را نیز به مخلوط کره اضافه کنید و با دور متوسط هم‎زن آن‎ها را با هم ترکیب کنید.
مرحله 5در آخر، مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و آن‎ها را با دور کند هم‎زن بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
مرحله 6خمیر را در قالب مستطیلی مناسب فر که کف آن چرب و با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
مرحله 7زمان پخت حدود 40 تا 45 دقیقه است یعنی تا زمانی که اگر خلال دندانی در شیرینی فرو بردید تمیز بیرون بیاید.
مرحله 8اجازه دهید تا کیک در دمای اتاق کامل خنک شود. سپس آن را روی تخته آشپزی قرار دهید و به شکل مکعب‎هایی با اضلاع 4 سانتی‎متر برش بزنید.
مرحله 9قبل از سرو شیرینی‎ها، سطح آن‎ها را با پودر قند بپوشانید.(شیرینی‎هایی که هنوز روی آن‎ها پودر قند نزده‎اید در دمای اتاق و در ظرف درب‎دار به مدت 3 روز قابل نگهداری هستند.)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین