زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه |
کره ۸ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر قند ۲/۳ پیمانه |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات سفید ۱۰۰ گرم |
کنجد ۱ پیمانه |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید. |
مرحله 3 | زرده را اضافه کرده و باز میزنیم. |
مرحله 4 | سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید. |
مرحله 6 | خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم. |
مرحله 7 | از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد میغلطانیم. |
مرحله 8 | داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم. |
مرحله 9 | وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.در دمای 160 درجه به مدت 12 دقیقه. |
مرحله 10 | بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم. |