زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۲ پیمانه |
شکر ۳ پیمانه |
تخم مرغ ۶ عدد |
آرد همه منظوره ۸ پیمانه |
بیکینگ پودر ۷ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
شیر (پرچرب) ۲ پیمانه |
انجیر خشک ۱۸۰۰ گرم |
کشمش ۴۲۰ گرم |
دارچین ۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پرتقال ۱ عدد |
سیب ۱ عدد |
گردو ۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | طرز تهیه خمیر |
مرحله 2 | شکر و روغن جامد را با هم مخلوط کنید تا محصول نرمی به دست بیاید |
مرحله 3 | تخممرغها، وانیل و نمک را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید |
مرحله 4 | خمیر را ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود. برای رسیدن به درجه انعطاف پذیری مطلوب به آن شیر اضافه کنید. (این کار کمی زمان میبرد. در عوض یک کم هم ورزش میکنید. اندازه ورز دادن را خودتان متوجه خواهید شد). |
مرحله 5 | طرز تهیه مواد درون شیرینی |
مرحله 6 | انجیر، پرتقال و سیب را به قطعات کوچکی ببرید (تا راحتتر چرخ شوند) انجیرها، کشمش، پرتقال و سیب را چرخ کنید. اگر مخلوط بیش از حد خشک یا غلیظ است میتوانید 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید (البته اضافه کردن آب توصیه نمیشود، آب سیب و پرتقال کافی است). |
مرحله 7 | ادویهها،شکر و گردوهای خرد شده را به مخلوط چرخ شده اضافه میکنیم. میتوانید آنها را روی مخلوط پخش کرده و با دست ورز دهید. نسبتا چسبناک است اما حس خوب درست کردن یک شیرینی خوشمزه شما را سرحال میآورد |
مرحله 8 | فر را از قبل روی دمای 190 درجه سلسیوس گرم کنید |
مرحله 9 | کمی از خمیر را با وردنه باز کنید (باید تقریباً نازک باشد). مخلوط انجیر را در یک ردیف قرار دهید خمیر را روی مخلوط بپیچید به طوری که مخلوط درون خمیر بماند. آن را به طور مورب در ابعاد دلخواه ببرید. در کنارههای شیرینی شکافهای مورب کوچکی ایجاد کنید. |
مرحله 10 | آنها را روی سینی شیرینی پزی چرب نشده قرار داده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. (این خمیر بدون مواد درون آن نیز شیرینی خوشمزهای خواهد شد.) این شیرینی با چای و قهوه خیلی میچسبد! |