سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی اسکار

شیرینی اسکار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
پودر قند ۵۰ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
هل ۱/۲ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق مربا خوری
گردو ۱۵۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
شیرینی اسکار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی اسکار
روش ساخت
مرحله 1فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید .
مرحله 2کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود.
مرحله 3بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید .
مرحله 4بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت .
مرحله 5از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید .
مرحله 6دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند .
مرحله 7بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید .
مرحله 8می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .
مرحله 9حدودا 35 - 40 دقیقه و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده .
مرحله 10از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین