زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر قند ۵۰ گرم |
آرد ۱۷۵ گرم |
هل ۱/۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق مربا خوری |
گردو ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را روی درجه 170 درجه روشن کنید . |
مرحله 2 | کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک کرم رنگ شود. |
مرحله 3 | بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید . |
مرحله 4 | بعد کم کم آرد رو اضافه می کنید و با لیسک هم می زنید باید خمیر کمی شل باشد نه سفت . |
مرحله 5 | از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنید . |
مرحله 6 | دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازید .گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .شیرینی در سفیده تخم مرغ نباید بماند . |
مرحله 7 | بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازید و با گردو خوب می پوشانید . |
مرحله 8 | می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست . |
مرحله 9 | حدودا 35 - 40 دقیقه و در دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار داده . |
مرحله 10 | از فر درآورده و در حالت ولرم ۱ ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده(اختیاری میباشد) تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود . |