مرحله 1 | ساختن مایع اصلی خامه ، شکر ، پودر قند را با کره مخلوط کنید. تخم مرغ هارا اضافه کنید و همچنین روغن گیاهی را باهم مخلوط میکنید |
مرحله 2 | آرد ,کرم تاتار, نمک , جوش شیرین , بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده به مایع مواد اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم . عصاره بادام را اضافه میکنیم . |
مرحله 3 | مایع به دست آمده را به شش قسمت به صورت توپ در بیاورید که یکی از آنها باید از بقیه کوچکتر باشد |
مرحله 4 | رنک غذاها را به توپهای خمیر اضافه میکنیم و تا جای که رنک به خورد مواد برود ورز می دهیم. |
مرحله 5 | از یک ظرف مستطیلی استفاده میکنیم و پلاستیک را داخل ظرف قرار می دهیم . |
مرحله 6 | خمیرههای رنگ شده را در ظرف قرار میدهیم و با مالش آنها را یکی پس از دیگری صاف میکنیم .(رنگ سیاه باید اول گذاشته شود) |
مرحله 7 | مایه را با پلاستیک بسته و به مدت چهار ساعت یا یک شب در فریزر قرار میدهیم |
مرحله 8 | مکعب بدست امده را از پلاستیک بیرون آورده و به صورت باریک برش می دهیم . |
مرحله 9 | مایع برش خرده را بر روی کاغذ فر قرار داده و در فر به مدت 12 دقیقه با 350 درجه فارنهایت می پزیم . |
مرحله 10 | بعد از 12 دقیقه ظرف را از فر بیرون کشیده و سریع قالب خود را در کیک فرو ببرید و اشکالی که می خواهد را درست کنید . |
مرحله 11 | برش با قالب |
مرحله 12 | اگر مثل نمونه میخواهید درست کنید باید جای برای قرار دادن اسمارتیز بگذارید . |
مرحله 13 | برای چسباندن کیکهای برش خورده باید پودر قند را با شیر مخلوط کرده و با این کار یک مایع چسبناک تولید می شود. و داخل یک کیسه فریزر کرده و نوک انرا برش میدهیم . |
مرحله 14 | ایجاد جا برای اسمارتیز |
مرحله 15 | بر روی لبه شکل خود مایع جسبناک را می ریزید . و بعد اسمارتیز و تکه دیگر شکل را با مایع چسبناک می چسبانیم |
مرحله 16 | لایه چسب زده برای گذاشتن لایه ۲ |
مرحله 17 | گذاشتن لایه ۲ |
مرحله 18 | قرار دادن اسمارتیز |
مرحله 19 | قرار دادن لایه آخر |
مرحله 20 | نمونه ها |
مرحله 21 | چه سورپرایز خوبی می شه برای فرزند شما |