زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱.۵ پیمانه |
آرد برنج ۱.۵ پیمانه |
روغن ۱/۱۴ پیمانه |
پودر قند ۱/۱/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | روغن جامد و پودر قند را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. زرده تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود. |
مرحله 2 | وانیل و آرد را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. |
مرحله 3 | سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا پودر کاکائو به تمامی خمیر برسد. |
مرحله 4 | در پایان هر کدام از قسمت های خمیر را جداگانه در نایلون فریزر گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم. |
مرحله 5 | بعد از این مدت خمیر را به دلخواه قالب می زنیم.(می توانید همه را یک رنگ یا مطابق تصویر دو رنگ کار کنید) و در سینی فر با فاصله می چینیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم. (این شیرینی نباید زیاد تغییر رنگ دهد). |
مرحله 6 | بعد از پخت حدود ۲ دقیقه صبر کرده و شیرینی ها را از سینی خارج می کنیم. |
مرحله 7 | نگذارید شیرینی ها در سینی خنک شوند چون در آن صورت به کف سینی خواهند چسبید البته اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید هرگز نمی چسبد. |