سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱.۵ پیمانه
آرد برنج ۱.۵ پیمانه
روغن ۱/۱۴ پیمانه
پودر قند ۱/۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
شیرینی اتابکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی اتابکی
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد و پودر قند را با هم خوب مخلوط می کنیم تا کرم مانند شود. زرده تخم مرغ را افزوده و هم می زنیم تا مواد به خورد هم برود.
مرحله 2وانیل و آرد را اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
مرحله 3سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا پودر کاکائو به تمامی خمیر برسد.
مرحله 4در پایان هر کدام از قسمت های خمیر را جداگانه در نایلون فریزر گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله 5بعد از این مدت خمیر را به دلخواه قالب می زنیم.(می توانید همه را یک رنگ یا مطابق تصویر دو رنگ کار کنید) و در سینی فر با فاصله می چینیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهیم. (این شیرینی نباید زیاد تغییر رنگ دهد).
مرحله 6بعد از پخت حدود ۲ دقیقه صبر کرده و شیرینی ها را از سینی خارج می کنیم.
مرحله 7نگذارید شیرینی ها در سینی خنک شوند چون در آن صورت به کف سینی خواهند چسبید البته اگر از کاغذ روغنی استفاده می کنید هرگز نمی چسبد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین