زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۱/۴ پیمانه |
روغن ۲/۳ پیمانه |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتداروغن وپودرقندراباهم مخلوط میکنیم وبعدوانیل رابه مواداضافه میکنیم وکمی هم میزنیم |
مرحله 2 | دراین مرحله آردوبیکینگ پودر راکه الک کرده ایم به مواداضافه میکنیم ومخلوط میکنیم وکمی ورزمیدهیم |
مرحله 3 | دراین مرحله پودرنارگیل رااضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم «خیلی ورزنمیدهیم درحدمخلوط شدن کافیست» |
مرحله 4 | حالاموادرادوقسمت میکنیم وبه یکی پودرکاکائواضافه میکنیم |
مرحله 5 | کمی ازموادسفیدوکمی ازموادکاکائویی برداشته وگلوله هایی به اندازه فندق درست میکنیم وبعدبه آن شکل میدهیم |
مرحله 6 | شیرینی هارادرسینی فری که کاغذروغنی انداخته ایم میچینیم ودرفری که ازقبل داغ شده به مدت 10دقیقه باحرارت 170درجه سانتیگرادمیگذاریم |