سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی آردی نارگیلی

شیرینی آردی نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۵ نفر
مواد لازم
پودر نارگیل ۷۵ گرم
روغن ۷۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
شیرینی آردی نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی آردی نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن و پودر قند را با هم زن بزنید تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود
مرحله 2پودر نارگیل را آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید و با هم زن کمی بزنید که مخلوط شود
مرحله 3نمک را به آرد اضافه کنید و یک بار از الک رد کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آید.زیاد ورز ندهید که به روغن بیفتد
مرحله 4خمیر را داخل کیسه نایلون گذاشته و ۱۲ ساعت( حداقل ) استراحت دهید.
مرحله 5پس از استراحت خمیر را با کمک وردنه روی میز کار پهن کنید.قطر خمیر حدود یک سانت باشد‌.با قالب های کوچک قالب بزنید و در سینی فر بچینید. میتوانید با پودر پسته یا نارگیل روی آنها را تزیین کنید
مرحله 6فر را از چند دقیقه قبل روشن و گرم کنید.سینی شیرینی ها را درطبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه( بسته به فر) قرار دهید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین