زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
خلال نارنج ۱/۲ پیمانه |
هویج ۱/۲ پیمانه |
خلال پسته ۱/۲ پیمانه |
زعفران آب کرده ۱/۴ پیمانه |
پیاز ۲ عدد |
شکر ۳/۴ پیمانه |
مرحله 1 | برای آماده سازی خلال نارنج:ابتدا خلال ها را چند بار بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود.سپس در آب سرد بگذارید و چند بار آب آن را عوض کنید.در آخر با نصف پیمانه شکر ونصف پیمانه آب بپزید.اگر نمی خواهید نگهدارید لازم نیست شهد آن قوام بیاید. |
مرحله 2 | هویج های خلال شده را با باقی شکر وکمی اب بپزید تا نرم شده و مزه بگیرد. |
مرحله 3 | پیازها را خلالی کرده و یک پیاز داغ خوشرنگ وطلایی درست کنید.این مواد را با هم مخلوط کرده ،خلال پسته و بادام را هم اضافه نمایید و زعفران را هم بریزید. |
مرحله 4 | برنج را مطابق معمول آبکش نمایید کمی زنده تر بردارید.واز مواد لابلای آن ریخته و بگذارید دم بکشد. |