سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت شیرین قاتق(گیلانی)

شیرین قاتق(گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آلو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سینه مرغ ۱/۲ قطعه
آلو ۴ عدد
کشمش پلویی ۱ پیمانه
برگه قیسی ۱ پیمانه
شیرین قاتق(گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرین قاتق(گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.
مرحله 2آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت 10 دقیقه با مقدار كمی آب نیم‌پز می‌كنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه می‌نماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود.
مرحله 3سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت می‌دهیم تا كشمش ها پف كنند.
مرحله 4همه مواد را همراه با پیاز مخلوط كرده و تفت می‌دهیم.
مرحله 5سینه مرغ را ابتدا با كمی روغن تفت میدهیم و بعد به همراه مواد دلخواه آبپز كرده و بعد آن را همراه با مواد در مرحله آخر تفت دهیم. در لحظه آخر تفت دادن مواد، آب آلو و قیصی پخته شده را به مواد اضافه میكنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین