سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات شیرین عسل خونگی

شیرین عسل خونگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذا خوری
گلوکز مایع ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۴ لیوان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلاتبه مقدار لازم
بیسکویت ۲ بسته
شیرین عسل خونگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرین عسل خونگی
روش ساخت
مرحله 1مارشملو: پودر ژلاتین و یک چهارم آب ولرم را با هم مخلوط میکنیم تا ژلاتین کمی پف کند.در یک ظرف دیگر شکر یک چهارم آب و گلوکز را با هم مخلوط و روی حرارت میگذاریم تا مواد حل و جوش بیایند .
مرحله 2کمی از مخلوط جوش آمده را روی ژلاتین ریخته و مخلوط میکنیم و روی محلولی که روی گاز گذاشته بودیم میریزیم و گاز را خاموش میکنیم و همان طور داغ داغ با همزن شروع به زدن میکنیم بین هم زدن گلاب یا وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کم کم فرم بگیرد و سفید رنگ شود تقریبا ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم دارد.
مرحله 3بعد از فرم گرفتن کمی داخل یخچال قرار میدیم تا خیلی کم سفت شود و بعد بین دو تا بسکوییت یک قاشق غذا خوری از مارشملو میذاریم و بسکوییت ها رو داخل فریزر قرار میدیم تا خوب سفت شوند.
مرحله 4بعد از سفت شدن شکلات تخته ای بن ماری شده را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط میکنیم و دونه دونه بسکوییت ها رو داخل شکلات میغلطونیم تا همه جای بسکوییت ها به کاکائو آغشته شوند بعد داخل ظرفی قرار داده و در فریزر برای چند دقیقه قرار میدهیم تا سفت شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین