زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
توتبه مقدار لازم |
آب ۱ استکان |
مرحله 1 | توت های خود را شسته و تمیز کرده. آنها رادر یک قابلمه ریخته و آب را به آن اضافه کنید و زیر شعله را روشن کنید. |
مرحله 2 | در حینی که روی شعله است آنها را هم زده و سعی در له کردن توت ها کنید . در این مرحله توت های کاملا باید پخته و له شوند. |
مرحله 3 | بعد از پخته شدن؛صبر کنید مواد سرد شود و آنها را از توری رد کنید تا آب خالص آن بدست آید. |
مرحله 4 | بعد از این مرحله مواد خالص توت را روی شعله قرار دهید بگذارید بجوشد تا رنگ آن تیره شود و سپس ب غلظت بیافتد . بعد از به غلظت رسیدن زیر آن را خاموش کرده بگذارید سرد شود و در ظرف شیشه ای در یخچال نگه داری کنید. |