زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲.۵ لیوان |
شیر خشک ۲/۳ لیوان |
آب ۳/۴ لیوان |
مرحله 1 | شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در دستور بسیاری از کرم ها و شیرینی ها به واژه شیر تبخیر شده برخورد کرده باشید.این نوع شیر در بازار بسیار کم یافت میشود و در ضمن قیمت آن نیز بسیار زیاد است!در زیر 2نوع دستور متفاوت برای طرز تهیه این نوع شیر را می آموزیم. |
مرحله 2 | طرز تهیه با شیر ساده: |
مرحله 3 | برای تهیه شیر تبخیر شده از شیر معمولی کافیست 2ونیم لیوان شیر را با حرارت غیر مستقیم(روش بن ماری)بجوشانیم تا در نهایت 1لیوان شیر به دست بیاید.البته شما میتوانید این کار را درون فر،مایکروویو،مایکروفر و حرارت مستقیم هم انجام دهید اما کیفیت شیر تبخیر شده به خوبی نوع بن ماری نخواهد بود. |
مرحله 4 | در کل برای تهیه شیر تبخیر شده شما باید 60درصد میزان اصلی شیر را تبخیر کنید. |
مرحله 5 | طرز تهیه با شیر خشک: |
مرحله 6 | این نوع شیر تبخیر شده بسیار خوشمزه تر و سریع تر از نوع قبلی است.برای تهیه 1لیوان شیر تبخیر شده شما به 2سوم لیوان شیر خشک و 3چهارم لیوان آب جوش نیاز دارید. |
مرحله 7 | کافیست شیر خشک و آب را مخلوط کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا به روان بودن شیر تغلیظ شده بازاری برسد. |