زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
شیر ۴ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
گلاببه مقدار لازم |
مرحله 1 | اول از همه برنج رو برای چند ساعت خیس میکنیم و بعد آبش رو خالی کرده و مجددا 2 پیمونه آب توش میریزیم و روی شعله میگذاریم |
مرحله 2 | بعد از حدود 10 الی 15 دقیقه برنج آب رو به خودش میکشه و نرم میشه. حالا 4 پیمونه شیر رو داخل برنج ریخته و میزاریم که شیر و برنج خوب با هم بپزن و در این مدت گاهی مخلوط شیر و برنج رو هم میزنیم تا ته نگیره. |
مرحله 3 | بعد از حدود 30 الی 45 دقیقه مایع کاملا قوام اومده و برنج ها کاملا پخته و نرم شدن. |
مرحله 4 | حالا عسل رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا شیر برنج و عسل با هم یکم قل بزنن. بهتره عسل رو کم کم اضافه کرده و از شیر برنجمون بچشیم تا خیلی شیرین نشه یا حتی اگه شیرین تر بپسندیم میتونیم مقدار عسل رو بیشتر کنیم. |
مرحله 5 | در نهایت گلاب رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم. در صورتی که ترجیج میدادیم شیر برنجمون فقط طعم عسل رو داشته باشه میتونیم اصلا گلاب نریزیم. |
مرحله 6 | حالا شیر برنج ما کاملا آماده اس … داخل کاسه ریخته و با دارچین یا عسل تزیینش میکنیم. میتونیم گرم یا سرد سروش کنیم … نوش جان |