زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱/۲ لیوان |
شیر ۲ لیوان |
کره ۲۵ گرم |
مرحله 1 | تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید.زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. |
مرحله 2 | شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید. |
مرحله 3 | شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا 1ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود. |
مرحله 4 | وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود. |
مرحله 5 | در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید. |