زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
شیر ۳.۵ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کرم کارامل ۱ بسته |
مرحله 1 | برنج را از شب قبل خیس نمایید. بعد با 2 لیوان آب بپزید تا کاملا شکفته شود و آبش کشیده شود. |
مرحله 2 | شیر و شکر را اضافه کرده اجازه دهید بجوشد و کاملا جا بیوفته سپس پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب به روش بنماری حل نمایید. |
مرحله 3 | ژلاتین حل شده پودر کرم کارامل و وانیل را به شیر برنج اضافه کرده و چند جوش که زد از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | سس کرم کارامل را ته قالب مورد نظر ریخته و شیر برنج را در قالب بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در ظرف برگردانید. |