زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
آب ۶ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
نمک ۴ قاشق چای خوری |
زیره سبزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را پاک کرده و با مقداری آب یک تا دو ساعت میگذاریم تا خیس بخورد. |
مرحله 2 | بعد از این مدت برنج را با ۶پیمانه آب در قابلمه ای میریزیم و روی شعله میگذاریم و هر ازگاهی آنرا هم میزنیم تا زمانی که برنج مغزپخت شود و کمی از آب باقی مانده باشد. |
مرحله 3 | نمک را اضافه کرده و هم میزنیم و بعدهم شیر و زیره را اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب شیربرنج کاملا بخار شود و غلیظ و یکدست شود. |
مرحله 4 | ودر آخر هم شیر برنج را در ظرف سرو کشیده و نوش جان کنید. |