زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۵ پیمانه |
برنج ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
هل ۲ قاشق چای خوری |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
خامه ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | برنج رو از شب قبل با مقداری شیر و گلاب خیسانده و در یخچال قرار میدهیم.روز بعد آن را درون قابلمه ریخته به همراه 3 پیمانه آب با حرارت ملایم برنج را می پزیم تا جاییکه نرم شده و آب آن بخار شود |
مرحله 2 | سپس شیر و شکر را افزوده بعد از به جوش آمدن حرارت را ملایم کرده مدام هم می زنیم تا جاییکه برنج کاملا مغزپخت شده و له شود |
مرحله 3 | حدود نیم تا 1 ساعت زمان لازم است تا شیربرنج به غلظت مناسب رسیده و جا بیفتد در این فاصله باید مدام به آن سر زده و هم بزنیم |
مرحله 4 | بعد از آن گلاب و دمکرده هل را اضافه میکنیم و ده دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم |
مرحله 5 | بعد از این که کمی از داغی افتاد خامه را افزوده و هم میزنیم تا خامه کاملا باز شده و با شیربرنج مخلوط شود سپس در ظرف دلخواه سرو کرده و تزیین میکنیم. نوش جان |