زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۱۲۰ گرم |
کره ۷۰ گرم |
پودر ژله ۱ بسته |
آب ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا شکلات را با کره در ظرف مناسب قرار داده و روی بخار کتری بن ماری میکنیم تا کاملا ذوب شده و باهم مخلوط کرده هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن؛سپس از روی حرارت برداشته اجازه میدیم کاملا خنک بشه و از داغی بیفته؛ |
مرحله 2 | قالب های مورد نظر را با برس و مقدار خیلی کم روغن چرب می کنیم؛ |
مرحله 3 | پودر ژله را با ۱/۲ پیمانه آب جوش کاملا حل میکنیم و روی بخار کتری قرار میدیم تا بن ماری بشه و ذرات ژله کاملا حل بشن؛ سپس از روی حرارت برداشته و کنار میذاریم تا کاملا از داغی بیفته و خنک بشه؛ |
مرحله 4 | وقتی که شکلات از داغی افتاد و حرارتی نداشت با قاشق مرباخوری توی هرکدام از قالب ها ۱ ق مرباخوری از شکلات ریخته و دورانی می چرخانیم تا شکلات کف و دیواره های قالب ها را کامل بپوشونه؛ سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار داده تا کاملا سفت شه و شکلات ببنده؛ |
مرحله 5 | بعد از ۱ ربع از فریزر خارج کرده و مجددا توی هرکدام از قالب ها ۱ ق م از شکلات میریزیم و دورانی میچرخانیم تا کاملا دیواره قالب ها از شکلات پوشیده بشه؛ |
مرحله 6 | در این مرحله باید سریعا عمل کنین؛ یکی یکی توی قالب ها شکلات بریزید و سریعا بچرخونین چون شکلات لایه قبلی فریز شده شکلات لایه بعد سریع میبنده؛ واسه همین باید سریع شکلات رو تا سفت نشده بچرخونید که تمام دیواره قالب رو بگیره؛این مرحله نیاز به فریزر نداره؛ همین که دست زدید و دیدید لایه دوم شکلات سفت شده کافیه؛ |
مرحله 7 | ژله خنک شده رو با قاشق درون قالب ها میریزیم تا پر بشن؛ فقط مقداری از سر قالب رو خالی میذاریم چون قراره دوباره روشو شکلات بریزیم؛ حال به مدت ۲۰ دقیقه قالب رو در فریزر قرار میدیم؛ |
مرحله 8 | بعد از ۲۰ دقیقه از فریزر خارج کرده و با سر انگشت ژله رو تست میکنیم وقتی کاملا سفت شده بود مابقی شکلات را روی قالب ها میریزیم تا پر بشن و سپس در فریزر به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار میدیم تا شکلات ها کاملا ببندن؛ |
مرحله 9 | بعد از ۵ساعت شکلات ها آماده هستن؛ با دقت از قالب ها جدا کنین و سرو کنین و لذت ببرید؛ |