زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شربت ذرت ۱ فنجان |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
بادام زمینی ۲ فنجان |
کره ۱ فنجان |
شکر ۲ فنجان |
آب ۱/۲ فنجان |
مرحله 1 | ٢ قالب به سایز ٣٨x٢۵ با کره چرب کنید. |
مرحله 2 | شکر، شربت وآب را درتابه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید، گاهی ترکیب را هم زده تا شکرحل شود. |
مرحله 3 | به مدت ٨ تا ١٢ دقیقه بجوش بیاید.کره را اضافه کنید. |
مرحله 4 | بادام زمینی راهم اضافه کرده ،یک دماسنج مخصوص حرارت اینکاررا درشربت قرارداده ،باید درجه دما روی ٢٨٠ درجه فارنهایت ویا ١۴٠ درجه سانتیگراد باشد. |
مرحله 5 | بعد از ١٠-١ دقیقه از روی حرارت بردارید ویا در مرحله ای که دراین مرحله اگر کمی ازترکیب را توی آب سرد بریزید بصورت رشته ای سخت می شود. |
مرحله 6 | بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت توی قالبها به ضخامت ١/۴ اینچ پهن کرده وگذاشته تا سرد شود |