زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات سفید ۲۰۰ گرم |
خامه ۱۵۰ گرم |
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم |
توت فرنگیبه مقدار لازم |
پودر نارگیل ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا روان شود. سپس مواد را داخل قیف بریزید و روی صفحه سیلیکون یا صفحه ماکارون با قیف یا ماسوره ساده یک دایره تزریق کنید. شکلات را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود |
مرحله 2 | خامه شیرین شده یا قنادی را از فریزر خارج کنید، 3 ساعت در یخچال بگذاریدو با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد و سفت شود. در نهایت پنیر خامه ای و پودر نارگیل را نیز به آن اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید.حالا مخلوط خامه را در قیف یا ماسوره شکوفه بریزید و یک شکوفه روی آن سکه های شکلاتی بزنید و کنار آن یک توت فرنگی قرار دهید |