سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شکرپاره

شکرپاره
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۲۲۵ گرم
آرد سمولینا ۴ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۶ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مارگارین ۱۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کاغذ کیک‌پزی کوچکبه تعداد لازم
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۶۰۰ میلی لیتر
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
شکرپاره
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شکرپاره
روش ساخت
مرحله 1آرد را الک کنید، وسط آن را گود کنید. سپس آرد سمولینا، تخم‌مرغ، پودر قند و بکینگ‌پودر را بریزید و با دست هم بزنید.
مرحله 2مارگارین (از نیم ساعت قبل در حرارت اتاق نرم شده باشد) را به خمیر شکرپاره اضافه کنید و خوب ورز دهید. از خمیر تکه‌هایی به اندازه تخم‌مرغ جدا کنید و با کمک دست گرد و بعد پهن کنید.
مرحله 3سینی را از قبل چرب کنید؛ خمیره شکرپاره را با فاصله‌ای دو سانتی داخل سینی بچینید. روی آنها زرده تخم‌مرغ بمالید.
مرحله 4 فندق‌ها را با کمی فشار به وسط هر خمیر بگذارید. یا پس از پخت پودر پسته روی آن بپاشید.
مرحله 5فر را از 10 دقیقه قبل آماده کنید. سینی را وسط فر و در دمای 160 درجه سانتیگراد (به مدت 30 دقیقه) بگذارید تا شکر پاره‌ها طلایی رنگ شوند.
مرحله 6برای درست کردن شربت، شکر و آب را بجوشانید. بعد از اینکه غلیظ شد، آبلیمو را به آن اضافه کنید و باز آن را چند دقیقه دیگر بجوشانید. شربت را از روی گاز بردارید و بگذارید تا سرد شود و سپس آن را روی شیرینی داغ بریزید.
مرحله 7 یکی دو ساعت صبر کنید. اگر شکر پاره شربت را جذب کرد، کمی دیگر روی آن شربت بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین