سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج شکر پلو

شکر پلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
برنج ۵۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱/۲ استکان
نمککمی
خلال پوست نارنگی ۳ قاشق غذا خوری
خلال پسته ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
آب ۱.۵ پیمانه
شکر پلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شکر پلو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس میکنیم
مرحله 2آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر کاملا حل شود وشربت کمی غلیظ شود.(حدود۵دقیقه)سپس زعفران غلیظ را افزوده و شربت آماده شده را کنار میگذاریم
مرحله 3برنج را با مقدار خیلی کمی نمک و زردچوبه جوشانده و دانه آن را کمی سفت تر از همیشه برمیداریم و آبکش میکنیم
مرحله 4برنج را دم کرده و بیست دقیقه صبر میکنیم.قبل از دم کشیدن کامل برنج را با کمک کفگیر به آرامی به آبکش منتقل کرده و نیمی از شربت را به آرامی روی برنج ریخته و مخلوط میکنیم
مرحله 5سپس مجددا برنج را دم کرده و پس از سپری شدن بیست دقیقه مابقی شربت را روی برنج میریزیم.در این مرحله حرارت باید بسیار ملایم باشد و حتما از شعله پخش کن استفاده شود چون شربتی که به ته قابلمه میرود خیلی زود میسوزد. بیست دقیقه بعد از ریختن مرحله دوم شربت،شکر پلوی شما آماده میشود
مرحله 6خلال پوست نارنگی شیرین شده ،خلال پسته و بادام را در کمی روغن تفت داده و روی برنج میریزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین