زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۵۰۰ گرم |
شکر ۴۰۰ گرم |
زعفران دم کرده ۱/۲ استکان |
نمککمی |
خلال پوست نارنگی ۳ قاشق غذا خوری |
خلال پسته ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آب ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خیس میکنیم |
مرحله 2 | آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر کاملا حل شود وشربت کمی غلیظ شود.(حدود۵دقیقه)سپس زعفران غلیظ را افزوده و شربت آماده شده را کنار میگذاریم |
مرحله 3 | برنج را با مقدار خیلی کمی نمک و زردچوبه جوشانده و دانه آن را کمی سفت تر از همیشه برمیداریم و آبکش میکنیم |
مرحله 4 | برنج را دم کرده و بیست دقیقه صبر میکنیم.قبل از دم کشیدن کامل برنج را با کمک کفگیر به آرامی به آبکش منتقل کرده و نیمی از شربت را به آرامی روی برنج ریخته و مخلوط میکنیم |
مرحله 5 | سپس مجددا برنج را دم کرده و پس از سپری شدن بیست دقیقه مابقی شربت را روی برنج میریزیم.در این مرحله حرارت باید بسیار ملایم باشد و حتما از شعله پخش کن استفاده شود چون شربتی که به ته قابلمه میرود خیلی زود میسوزد. بیست دقیقه بعد از ریختن مرحله دوم شربت،شکر پلوی شما آماده میشود |
مرحله 6 | خلال پوست نارنگی شیرین شده ،خلال پسته و بادام را در کمی روغن تفت داده و روی برنج میریزیم. |