سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شکر پاره با ارد ذرت

شکر پاره با ارد ذرت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
شکر ۵ لیوان
آب ۵ لیوان
لیمو ۱ برش
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱ لیوان
آرد ذرت ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
فندق ۱ استکان
پودر نارگیل ۱ استکان
وانیل‏ ۱.۵ قاشق غذا خوری
ارده ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ لیوان
شکر پاره با ارد ذرت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شکر پاره با ارد ذرت
روش ساخت
مرحله 1برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و یک برش نازک لیمو را داخل قابلمه بندازید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوش کرد زمان بگیرید و3 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید سرد شود.
مرحله 2برای شکر پاره کره نرم شده در دمای اتاق ، تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد ذرت ،پودر قند ،پودر نارگیل ،فندق ریز خرد شده،وانیل و ارده را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید.بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید.
مرحله 3آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد(اگر خمیر سفت باشد نتیجه خوبی نمیگیرید)از خمیر تکه هایی بردارید و با دست هر شکلی دوست دارید بدید و داخل سینی بچینید. نیاز به چرب کردن سینی نیست چون به ظرف نمی چسبد (میتوانید کف سینی کاغذ روغنی بندازید)یک قاشق چای خوری روغن مایع به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی شکر پاره ها بزنید با چنگال روی شکر پاره ها خط بیاندازید
مرحله 4با این مقدار یک سینی فر سایز بزرگ پر شد و6_5تا هم داخل سینی کوچک گذاشتم.سینی کوچک را هم در طبقه پایین فر گذاشتم.در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید(مدت پخت بستگی به فر شما دارد)
مرحله 5بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله شربت سرد را روی شکر پاره ها بریزید(شربت کمی ولرم هم باشه میشه نیاز نیست کاملا سرد باشد ولی گرم نباشد)شربت سرد و شکر پاره گرم باشد.شربت را فراوان بریزید چون جذب میکند. وقتی شربت را خوب جذب کرد روی شکر پاره ها را با فندق یا پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین