زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
ذرت ۳ قاشق غذا خوری |
هویج ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
کره ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | سیب زمینی خرد شده رو به همراه کمی آب، نمک، فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه. |
مرحله 2 | پیازو رنده کرده و درون تابه با زردچوبه و روغن تفت میدیم تا طلایی شه، گوشت چرخ کرده رو تو پیاز تفت میدیم تا رنگش برگرده، هویج رنده شده و ذرت رو افزوده تفت میدیم تا هویج نرم شه. رب گوجه، نمک و فلفل افزوده و هم میزنیم تا رب به خورد مواد بره. |
مرحله 3 | سیب زمینی که پخت لهش میکنیم و کره میزنیم (پوره سیب زمینی). تو ظرف مناسب فر اول یه لایه مواد گوشتی میریزیم، پنیر پیتزا رو روی مواد گوشتی پخش میکنیم، لایه بعدی پوره سیب زمینی میریزیم و تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c به مدت نیم ساعت قرار میدیم. |
مرحله 4 | به جای پخش کردن ساده پوره سیب زمینی روی مواد گوشتی به صورت گل رز درست کردم، پوره سیب زمینی رو تو قیف ریختم و با ماسوره شکوفه روی مواد گوشتی شکوفه کار کردم. |