زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
نمکبه مقدار لازم |
گلاب ۱/۲ لیوان |
آب ۳ لیوان |
شیره انگور ۱.۵ لیوان |
شیر ۱ لیتر |
برنج ۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا برنج را می شوییم و حد اقل 3ساعت خیس میكنیم .سپس با سه لیوان آب و مقدار خیلی کمی نمک می گذاریم تا بپزد و نرم شود. |
مرحله 2 | سپس شیر را اضافه می کنیم و همراه گلاب می گذاریم تا بجوشد و جا بیفتد. |
مرحله 3 | در آخر، شیره را اضافه می کنیم و می گذاریم که شعله به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس شله را در ظرف های کوچک بریزید و سرو کنید. |