سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خراسان شيرينی مشهدی ( آلمانی )

شيرينی مشهدی ( آلمانی )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن ۳۰۰ گرم
شربت بار ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۶۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
ژلهبه مقدار لازم
شيرينی مشهدی ( آلمانی )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شيرينی مشهدی ( آلمانی )
روش ساخت
مرحله 1 روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
مرحله 2به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .
مرحله 3 آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه
مرحله 4خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
مرحله 5بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.
مرحله 6خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .
مرحله 7سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید
مرحله 8بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین