زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته گوساله ۵۰۰ گرم |
شوید ۱ کیلوگرم |
آلوچه ۱/۲ لیوان |
رب آلوچه ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پياز را نگینی خورد کنید و با روغن تفت دهید، بعد از سبک شدن گوشت را اضافه کرده و تفت می دهیم |
مرحله 2 | بعد از اینکه کمی سرخ شد رب گوجه را اضافه می کنیم تفت که خورد آب اضافه کنید بگذارید تا خوب بپزد |
مرحله 3 | شوید را خرد کرده و با روغن و زردچوبه نفت می دهیم، سپس بعد از نیم پز شدن گوشت، شوید را به همراه آلوچه اضافه کرده می گذاریم تا جا بیفتد |
مرحله 4 | اواخر پخت فلفل نمک زردچوبه و رب آلوچه را با دو قاشق آب مخلوط کرده، به خورشت اضافه می کنیم و با شعله کم می گذاریم خوب جا بیفتد |