زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۵۰۰ گرم |
شوید ۵۰۰ گرم |
چغندر ۲ عدد |
عدس ۱/۲ لیوان |
آرد گندم ۱ لیوان |
پیاز ۲ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
سرکهبه مقدار لازم |
باقلا ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا چغندر را پوست کنده یکی از آنهارا رنده کرده و دیگری را مکعبی خورد می کنیم با مقداری آب می گذاریم روی شعله تا نیم پز شود بعد از نیم پز شدن، عدس و سبزی خوردشده و باقلا را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا بپزد |
مرحله 2 | در این فاصله پیاز داغ را درست کرده و به آن فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم در آخر نعنا را به پیاز داغ اضافه و بلافاصله خاموش می کنیم . |
مرحله 3 | به آرد حدود ۴ لیوان آب اضافه کرده و سپس کاملا آن ها را باهم مخلوط می کنیم تایک دست شودوگلوله گلوله نباشد بعد از پختن سبزیجات آرد مخلوط با آب را کم کم به شولی در حال جوشیدن می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا آرد ته نگیرد و خامی آن گرفته شود |
مرحله 4 | اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می کنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود سپس پیاز داغ و سرکه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.لازم به ذکر است که به عنوان چاشنی می توان به آن کمی شکر اضافه کرد مقدار سرکه و شکرسلیقه ای است . |