زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۵ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری |
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
پنیر صبحانهبه مقدار لازم |
گردوبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
کنجدبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دوپیمانه آرد وخمیرمایه ونمک وشکروآب ولرم رامخلوط میکنیم.هم میزنیم ودرجای حدود ده تاپانزده دقیقه قرارمیدهیم تاپف کند. |
مرحله 2 | سه پیمانه آردو شیرخشک وروغن رابه مواد پف کرده اضافه میکنیم و ورز میدهیم. |
مرحله 3 | اگه دیدخمیربه دست میچسبه یکم آرد اضافه و ورزدهید.تاخمیرلطیفی بدست بیاد.روی تخته کمی آردپاشی کنید وخمیر راپهن کنید. |
مرحله 4 | خمیر آماده رومیتونیدبه اندازه گردو بردارید بین دستتون بازوپنیروگردو روقراربدید.مثل بقچه ببندید وبین دستتون گرد وپهنش کنید. |
مرحله 5 | خمیرهاکه تمام شدتوی سینی بچینیدوروی آنهاراباتخم مرغ وکمی زعفرون وکنجد رومال کنید. |
مرحله 6 | فردمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه کافی لقمه های شورینی ما آمادست. |