سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص

شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
کرهبه مقدار لازم
شیر ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید ۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
خمیربه مقدار لازم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱/۲ لیوان
ماهی قزل آلا ۴ تکه
شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شنیتسل قزل آلا و پاستای مخصوص
روش ساخت
مرحله 1 برای تهیه پاستای مخصوص ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها ، شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه خمیر اماده شود.
مرحله 2داخل قابلمه ای آب بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، آبکشی با شکاف های بزرگ را روی آب در حال جوشیدن بگیرید
مرحله 3سپس مایه خمیر پاستا را کم کم داخل آبکش بریزید و کم کم هم بزنید ، 5 دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد پاستا را آبکشی کنید ( در صورتی که قابلمه تان کوچک است در چند مرحله پاستاها را اماده کنید ).
مرحله 4پاستاهای ابکشی شده را کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود ، داخل ماهیتابه مقداری کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پاستای آبکش شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پاستاها برشته شوند و بافتی ترد و نرم پیدا کنند سپس داخل بشقاب بکشید.
مرحله 5آرد سفید و نمک را مخلوط کنید و داخل ظرفی بریزید ، تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و داخل ظرفی دیگر بریزید ، ارد سوخاری را نیز داخل ظرفی جداگانه بریزید.
مرحله 6داخل ماهیتابه ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، فیله های ماهی را داخل آرد سفید بزنید سپس داخل تخم مرغ قرار دهید و در مرحله آخر داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا برشته شود ، پس از اینکه یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته و طلایی شود.
مرحله 7شنیتسل های آماده را روی پاستاهایی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید و روی آن را با سس جعفری تزیین و سرو کنید.
مرحله 8سس جعفری : درون کاسه ای1/2 فنجان جعفری ساطوری شده ، 1 فنجان ماست کم چرب 1 فنجان خامه ،1 قاشق چایخوری زیره سبز و1/2 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید سپس این مخلوط را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم ها ترکیب شوند ؛ پس از این مدت زمان سس را بهمراه غذا سرو نمائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین